5 thoughts on “Welkom

 1. Beste Keith,
  Wat een verhaal, wat een ontwikkeling.
  Hoe gek kan je worden op je eigen geloof?
  Wens je veel wijsheid en een goede afloop!
  Kom zelf elke twee/drie maanden in Bali en Java. Zie je in gedachten lekker genieten van de Kuta surf plank. Iets wat je kan vast houden in regenachtige tijden in NL.
  Groet,
  Marcel

 2. Hey…
  whatever the truth will surely find its way …. stay strong and believe. God will definitely open the way !!GBU

 3. Hi, Keith, Hier een hart onder je riem. Ik ken je alleen vanuit nieuws en indirect via een zakelijke relatie. Ook al ken ik geen details, dit alles lijkt mij zo langzamerhand zwaar overtrokken en ja je hebt gelijk als je zegt dat “mannen”ook eens hun bek mogen open trekken… Wat een gezeur om niks, maar het leest wel lekker weg voor de meute, lekker toch? #metoo, ook daar hebben de dames het zelfs over het feit dat het té ver gaat en overtrokken wordt.

  ”23 jaar geleden heb ik een meisje (zonder paspoort) gekust (en zij kuste terug om dat ze super cool was)”

  Je ben voor je leven lang een mogelijk slachtoffer als je niet van te voren alles netjes dicht timmert. Schandalig ondertussen. Ja uiteraard die idioten die meisjes pakken, nemen, slachten en wat iets meer, dat ziek gespuis… weg er mee….
  maar dit gaat wel echt een beetje erg ver, ook al hebben we zo nu en dan wat onenigheid zoals een ieder… Stel je voor!!
  Anyway hoe het exact zit only God knows…. Ik woon ook al jaren buiten dat NL, maar ik begrijp het OM in ons benepen Nederland al té vaak onder vuur ligt en ook zijn moeten wat, en gij zijt , (o.a.) de lul. Zwaar overtrokken. Als je er nog in zit (wat ik niet hoop) veel sterkte. En anders hoop ik dat dit heel snel achter je ligt. “OM” vreemde zaak, niet te vertrouwen.
  Groet Anton Bende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *