Brief aan John van den Heuvel

Brief aan John van den Heuvel

Beste John, ik heb tien jaar gewacht met het schrijven van deze brief aan jou.

Keith Bakker Blog - Brief aan John van den Heuvel

Gisteravond zag ik je weer eens op RTL Boulevard, talking shit about me.

Ik heb hier genoeg van! Nu ga ik voor eens en altijd vertellen hoe ik over jou denk.

Het is maar mijn mening, ik heb het grondrecht om dit te doen. Het is mijn mening dat je niets meer bent dan een klein mannetje, dat zich schuilhoudt achter de politie, terwijl de belastingbetaler jouw privé-bewaking betaalt.

Ze moeten dit doen omdat er mensen zijn die je dood willen hebben. Begrijp me niet verkeerd, ik hoor niet bij die groep. Ik vind het wel amusant dat je nog steeds leeft.

Waarom zijn er mensen die je dood willen hebben?

Omdat je liegt! Je liegt over mensen omdat je je wilt voordoen als de reddende engel van Nederland. Laat mij je wat vertellen; Naar mijn mening ben jij absoluut niet die reddende engel, alles behalve dat zelfs.  Je bent een ventje die er alles aan doet om aandacht te krijgen.

Je beschuldigt mensen maar al te vaak over van alles, zonder bewijs en ruïneert levens met jouw pen en papier.

Ik heb de afgelopen negen jaar veel gestudeerd en research gedaan naar wat jij hebt gedaan, door onwaarheden over mij te plaatsen in jouw krant in 2010.

Je hebt regelrechte leugens gebruikt om mij als persoon neer te halen, hier zal ik je nooit voor vergeven.
En nu ben je hier weer mee bezig. Jij bent weer eens haantje de voorste wanneer mensen over mij willen liegen. Jij staat deze mensen bij zeg je zelf. Ga eens een echte baan zoeken in plaats van mensen kapot maken met je pennetje, ga eens eerlijk werk doen!

Elke keer dat je de kans krijgt val je mij persoonlijk aan met jouw commentaar en alweer heb je niets anders dan jouw wrok en rancune naar mij toe en de leugens van mijn ex-vriendin en haar familie. This is not buisiness, this is personal!

Ik ben klaar met je, van den Heuvel!

Je bent een aanfluiting voor alle journalisten ter wereld die wel integriteit hebben.

En omdat je het ook nu weer zo hard nodig vindt om mijn verleden op te rakelen in de huidige nachtmerrie waarin ik verkeer, heb ik besloten om komend jaar een boek met mijn memoires uit te brengen. In dit boek zal ik haarfijn beschrijven wat er precies is voorgevallen tussen mij en enkele vrouwen in de periode 2009 – 2010, waardoor ik in 2012 mede ben veroordeeld voor vreselijke misdaden die ik niet heb begaan.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen heilige.

Ik heb enorme fouten gemaakt waar ik me nog steeds slecht over voel, maar het grootste deel van de aantijgingen naar mij toe waren niet waar.
Maar door de heksenjacht in de media had ik totaal geen kans om mijzelf te verdedigen en een eerlijk proces te krijgen.

Ook zal ik in mijn boek beschrijven waarom ik in het verleden de keuze heb gemaakt om mij niet te verdedigen. Feiten waar jij nog niets van weet. En ook waarom ik dingen heb bekend die nooit zijn gebeurd en waarom ik niet in hoger beroep ben gegaan om mijn veroordeling aan te vechten.
Ook zal ik hierin berichten over de regelrechte mediamoord waar jij de aanstichter van was. En ook over jouw rol bij het manipuleren van mensen met als doel zich tegen mij te laten keren.

Een groot deel van deze aantijgingen zijn begonnen door jou en jouw leugens.

Ik ben klaar met je, van den Heuvel!

Keith Bakker.