Brief aan Bram Bakker

Beste Bram Bakker,

De eerste keer dat ik je zag, wist ik al dat je een eikel was. Je was toen bezig met het maken van een pilot voor een tv-programma met, hoe kan het ook anders, jezelf in de hoofdrol.

Keith Bakker Blog - Bram Bakker

Ik was door de producers uitgenodigd om in het publiek te zitten. Ik was toen net van de drugs af en had toen nog geen idee dat ik later, in tegenstelling tot jou, mijn eigen televisieprogramma’s zou krijgen.

Die dag herkende ik iets van jou in mijzelf. Iets waar ik niet bepaald trots op was. Namelijk een narcistische, zelfingenomen persoonlijkheid, welke alles zou doen voor aandacht voor zichzelf.

Er is echter een groot verschil tussen jou en mij. Dat is ook precies waarom jij zo gevaarlijk bent. Ik weet dat ik zo kan zijn, terwijl jij oprecht denkt dat jij de wijze man bent die maar al te graag elke kans grijpt om jezelf te promoten. Van mijzelf weet ik dat ik niet de verslavingsgoeroe ben, of dat ik die ooit was. Ik ben ook maar gewoon een man. Die verslavingsgoeroe was maar een karakter. Een karakter welke jij maar al te graag had willen zijn.

Bram Bakker, ik weet veel meer over jou dan je denkt. De afgelopen jaren heb ik via meerdere bronnen veel informatie over jou verzameld over wat jij allemaal hebt geflikt in naam van de psychiatrie.

Waarom? Omdat ik je haat.

Een tijd geleden heb ik de man gesproken van een vrouw die zelfmoord heeft gepleegd. Ze heeft dit gedaan omdat jij hen, in hun optiek, totaal verkeerd hebt behandeld. Ook heb ik bewijs van de grote geldbedragen die jij hebt ontvangen van de verslavingsinstelling Solutions, voor doorverwijzingen naar hun klinieken in Zuid-Afrika. Dit is mensenhandel! Ook heb je interessante dingen geflikt bij Rodersana, waar ik ook vanaf weet. Zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, maar zeker eens het daglicht zullen gaan zien. Sneller dan je denkt!

De belangrijkste informatie echter, komt van twee vrouwen die met jou te maken hebben gehad als hun psychiater. Hiermee heb je jouw positie als psychiater ernstig misbruikt.

Of dit seksueel misbruik is geweest, dat laat ik maar even in het midden. Ik kan je wel zeggen dat ik iemand heb gesproken uit het bestuur van het ziekenhuis waar je toen ter tijd voor werkte. Als ik het goed heb had jij de keuze; ontslag of twee minder ernstige gevallen toegeven. Er zijn veel meer gevallen geweest van grensoverschrijdend gedrag dan waarvoor jij berispt bent door het Tuchtcollege in 2005. Dit verklaart meteen waarom je niet in hoger beroep bent gegaan.

De handelingen waar jij voor berispt bent vielen volgens jouw eigen woorden onder de noemer ‘onconventionele behandelingsvormen’ waar jij de vrijheid voor zou moeten krijgen. Wie is hier nu gevaarlijk?

Voor degenen die hier niet van op de hoogte zijn, klik maar eens op deze link naar een artikel van Medischcontact.nl. Eén van deze vrouwen heeft door jouw toedoen bijna zelfmoord gepleegd. Goh, dat is al bijna de tweede die zichzelf van kant maakte dankzij jou. Google ook maar eens op ‘Bram Bakker Tucht’ en je zult versteld staan!

Mijn vermoeden is dan ook, dat juist dit de hoofdreden is dat jij mij zo vaak bekritiseert in de media. Je doet dit om je eigen misdaden te verbergen. Maar de vrouwen en andere mensen die misbruikt zijn door jou om welke reden dan ook, zijn bang voor je. Erger nog, ze weten dat je er mee weg zult komen omdat jij je zo goed weet te verbergen achter die (oh zo belangrijke) kutdiploma’s van je! De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!

Bij jou, Bram Bakker, draait alles om geld.

Jouw uitgeverij, die boeken van je, welke suggereren dat hardlopen de uitkomst zou zijn voor de kwestie verslaving, zijn hier de perfecte voorbeelden van. Wat een onzin! Dit gaat om jouw portemonnee en de drang om jezelf groter te maken dan je werkelijk bent!

Jouw eigen zoon is een junk, maar toch geef je advies aan families van verslaafde mensen. Het enige advies dat jij moet geven, is hoe je NIET moet omgaan met een zoon. Mensen gebruiken drugs met een reden. Het is mijn mening dat jouw zoon een junk is geworden omdat jij geen goede vader voor hem bent geweest.

Je was altijd zo druk met het promoten van jezelf, dat je geen tijd of aandacht hebt gehad om jouw zoon op het rechte pad te houden. Shame on you!

Jij bent altijd jaloers geweest op mij, omdat ik wel de erkenning heb gekregen van het grote publiek voor mijn werk met mensen. Ik had programma’s bij RTL (van Etter tot Engel) en bij de NCRV (Family Matters). Dit is wat jij altijd al wilde en het is je nog steeds niet gelukt. Jij hebt mij daar altijd voor gehaat.

Oh, nog één ding, jij denkt oprecht dat mensen jou leuk vinden. Toevallig weet ik ook dat je kortgeleden uitlatingen over mij hebt gedaan in het blad REVU. Onder de noemer: ‘Wie denkt Keith Bakker dat hij is?’. Nu stel ik dezelfde vraag terug: Who the f*ck do you think you are?

Naar mijn mening ben jij niets meer dan een charlatan die de goede naam van de gezondheidszorg en de vele mensen die hier dagelijks mee te maken hebben ten grabbel gooit. Jij bent de reden, dat er vele mensen rondlopen met stempels en stoornissen op hun hoofd. Enkel omdat jij ruimschoots betaald werd om die diagnose te stellen.

Bij Solutions was het al zo. Geen diagnose van jou, geen miljoenen voor Solutions. Mario de Wit en Rob wisten precies wie ze in hun zak hadden toen ze jou tot medisch directeur benoemden. Jouw diagnoses hebben deze mensen ontzettend rijk gemaakt.

Als ik word vrijgesproken van de bullshit aanklachten die tegen mij lopen, ga ik er werk van maken om jouw wandaden aan het licht te brengen.

Het wordt tijd dat men de realiteit in gaat zien over wie jij bent en wat je doet.

Je bent een crimineel van de ergste soort Bram Bakker, see you in hell!

K.