8 januari 2020 – Aangiftes

Komende week zal ik drie aangiftes doen. Tenminste, als het OM zich aan hun woord houdt door mij hiervoor de gelegenheid te geven. Mijn advocaat zal hier morgen werk van maken.

Aangiftes - Keith Bakker Official Blog

Ten eerste zal ik aangiftes doen tegen de jonge vrouw die mij valselijk beschuldigt. Dit zal zijn voor het doen van valse aangifte, oplichting, smaad en laster en diefstal van een laptop. Ten tweede zal ik aangifte doen tegen haar liegende moeder wegens aanranding. Ten derde zal ik aangifte doen tegen de vader van de aangeefster wegens diefstal en vernieling.

Ik zal dan ook alle uitgeschreven aangiftes in de openbaarheid op mijn blog plaatsen, inclusief alle details. You want a fight? You can get a fight.

Vandaag was wat ze noemen een ‘pro-formazitting’ in de heksenjacht welke het OM tegen mij is begonnen in de rechtbank in Amsterdam.

Ik was er vandaag niet bij omdat ik realistisch genoeg ben om te weten dat mijn aanwezigheid niets zou toevoegen, ik ben tenslotte al veroordeeld. Ook deed ik dit uit bescherming tegen mijn eigen woede over de keiharde leugens die de officier van justitie de wereld in helpt. Er bestaat namelijk een zeer grote kans dat ik mijn woede niet kan inhouden wanneer zij haar giftige leugens de wereld in spuugt in de rechtszaal. Dit zou voor mij alleen maar meer problemen opleveren.

Ik word door vreselijke mensen beschuldigd van vreselijke dingen, nogmaals, ik ben al veroordeeld.

Deze hele zaak is een show welke is aangewakkerd door een jonge golddigger die een tijdelijke sugardaddy had gevonden in mij. Er zijn op deze wereld miljoenen mannen die een geheime relatie met een jongere vrouw die enkel op zoek zijn naar een luxeleven. Is dit wijs? Nee. Gebeurt dit overal? Ja.

Deze jonge vrouw is gevaarlijk en ik zit nu in de serieuze problemen. Ze kan liegen als de beste en ik ben Keith Bakker. Wie gelooft men eerder? Er is geen schijn van kans dat een rechter het lef zou hebben om mij vrij te spreken, het is tenslotte allemaal part of the show.

Heb ik een sugardaddy-relatie gehad met de oppas van mijn kids, die ik door dit gedoe niet meer zie? Ja. Was ze toen boven de achttien? Jazeker. Was ik haar hulpverlener? Nee. Heeft ze meer dan dertigduizend euro van mijn geld opgemaakt? Ja. Heb ik iets illegaals met haar gedaan? Nee. Zal ik veroordeeld worden door haar leugens? Waarschijnlijk wel.

Eén ding is zeker: Ik sta met 50 – 0 achter. Mijn tegenstanders zijn leugenachtig en gevaarlijk. Met zedenzaken hoeft het alleen maar aannemelijk te zijn dat iets waar is om tot een veroordeling te komen.

Ik zal strijden als een leeuw omdat ik valselijk word beschuldigd door deze golddigger.

Deze strijd is pas vandaag begonnen. Ik heb niets meer te verliezen. Alleen al de beschuldiging van haar kant, is genoeg om mijn leven te ruïneren. Zij wist dit dondersgoed op het moment dat zij aangifte deed. Maar mijn geest is sterk en ik ben strijdlustig, ik ben onschuldig maar ook ben ik al veroordeeld.

Het is tijd voor mannen om op te staan tegen kwaadwillende vrouwen die smerige trucs uithalen door slachtoffer te spelen. En ik ben de eerste die dat zal doen!

K.