6 november 2019 – Mijn ex, het geld was op

Het is tijd om jullie eens te laten weten hoe het met me gaat.

De afspraak is dat ik niet over de gevangenis mag bloggen, dus om die reden doe ik dat ook niet. Wel mag ik bloggen over wat ik voel en wat er door me heen gaat.

Mijn ex - Keith Bakker Blog

Ready? Here it comes.

Ik ben woedend! ‘s nachts slaap ik nauwelijks en wanneer ik wakker ben voel ik bijna alleen maar woede. Ik ben cynisch geworden over het leven en ik merk dat ik om eerlijk te zijn, ook levensmoe ben. Vaak genoeg heb ik er geen zin meer in, maar ik heb kinderen, dat is dan ook de enige reden dat ik heb besloten om er geen einde aan te maken. En er is werk aan de winkel!

De boosheid is soms zo sterk en overweldigend dat ik mezelf vaak in moet houden om door deze gevoelens geen rare dingen te doen.

Waarom ik zo boos ben? Dat zal ik je vertellen. Ik zit hier in die gevangenis terwijl ik volledig onschuldig ben. Ik heb van alles overleefd in mijn leven, en ook dit zal ik overleven. Maar man, oh man, wat ben ik dit keer dom geweest!

Ik wist precies wat ik deed toen ik ervoor koos om een relatie aan te gaan met de oppas van mijn kinderen. Zij was achttien en ik was toen zesenvijftig. Toch geloofde ik echt in mijn stomme hoofd, dat dit for real was en dat zij de ware was. Na alle ellende in de afgelopen tien jaar, was zij iemand die ik geloofde en vertrouwde. Ik wist wat voor risico ik nam door een relatie met haar aan te gaan, maar toch deed ik het.

Als het uit was gekomen in de media dat ze een jaar lang bij me woonde en een seksuele relatie met mij had, was er een ware shitstorm over me heen gekomen. Hier was ik me bewust van en kijk eens wat er nu gebeurt.

Ik geloofde in een illusie. De vijand kwam niet van buitenaf, zij was de vijand.

Ze heeft ontzettend veel geld van me gekregen en geleend (hier heb ik bankafschriften van en bewijs van die leningen) en ik was die eikel die maar bleef betalen omdat ik haar vertrouwde. Ik vertelde haar alles over mijn ervaringen omtrent de gebeurtenissen in 2012 en hoe dit voor mij voelde. Ik vertrouwde haar volledig en stelde me volledig open. Toen zag ik nog niet in dat deze vrouw mij enkel als geldautomaat zag. En nu gebruikt ze ook nog eens alles tegen mij.

Ik was zo ontzettend dom, wat ging er door dat gekke hoofd van mij heen? Ik dacht dat ze echt van mij hield, dit vertelde ze mij ook. Uiteindelijk heeft ze me behandeld als een hond. Het was helemaal geen liefde. Ze gebruikte mij om weg te komen uit haar dorp, weg van haar ouders. Ze gebruikte me om een mooi leven te hebben in Amsterdam. Elke maand hetzelfde liedje, ze had weer geld nodig. Ik gaf dit haar, of ze leende het van me, keer op keer.

Ik heb haar als een ware prinses behandeld en wat kreeg ik ervoor terug?
Niet mijn geld in ieder geval. Een valse aangifte en vele gebroken vriendschappen vanwege mijn eigen leugens over onze relatie tegenover de buitenwereld. Door al deze ellende heb ik zelfs geen contact meer met mijn kinderen.

En ze gaat gewoon door met het aangaan van geheime relaties met oudere mannen. Mannen die haar kunnen voorzien van genoeg geld en mogelijkheden.

Ik moest wel even slikken toen ik bewijs zag van haar en haar nieuwe vlam. Ook deze man is veel ouder, hij is in de veertig! Bovendien is hij eigenaar van drie restaurants, hij rijdt graag in Porsches en houdt van redheads, blondjes en lingerie. Mijn ex voldoet prima aan al deze eisen. Natuurlijk heeft hij ook genoeg geld om haar te onderhouden. Oh ja, ze houden beiden van Corona’s! Perfect couple.

Net als in mijn situatie, ging ze voor hem werken. Zij maakt foto’s voor zijn restaurants en houdt zijn social media bij. Voor mij deed ze ongeveer hetzelfde, ze werkte ook als mijn webdesigner. Ze doet het ook wel goed, het is haar leven dus als ze dit wil, hou ik haar niet tegen. Het geeft echter wel goed weer, wie mijn ex werkelijk is en wie hier de grote idioot in het hele verhaal is. Die idioot, dat was ik!

Mijn ex is zoals ze zeggen, een gold-digger. Ze is er nog verdomd goed in ook, ze komt er goed mee weg. Ze komt weg met de duizenden euro’s die ik haar heb gegeven, mijn laptop en juwelen. Haar werkwijze is me nu wel duidelijk. Eerst kaalplukken, dan aangifte doen en vervolgens op naar de volgende idioot die in haar zielige verhaaltjes weet te trappen.

Door slachtoffertje te spelen heeft ze gekregen wat ze altijd al wilde. Ze krijgt nu alle aandacht.

In haar jeugd kreeg ze nooit de aandacht waar ze zo naar verlangde. Ze was altijd het stille onopvallende meisje en haar wens was dan ook altijd al om populair te zijn. Door zichzelf nu in de slachtofferrol te plaatsen heeft ze de aandacht van alles en iedereen en al helemaal van haar gestoorde familie.

Ze heeft gedaan wat elke doorgewinterde snitch doet wanneer deze gepakt wordt. Zichzelf indekken en het vingertje wijzen naar de medeverdachte. Het ergste is dat het haar nog lukt ook. Ik zit vast en zij loopt vrij rond om haar volgende slag te slaan. Chapeau, ze is een betere boef dan ik!

Laten we het ook even hebben over echte slachtoffers.

Zij maakt nu slachtoffers van vrouwen die werkelijk slachtoffer zijn van seksueel misbruik, door valse aangifte te doen van deze dingen. Zelf ben ik geen slachtoffer, ik ben slechts een idioot die verblind was door liefde. Zij is ook geen slachtoffer, ook zij is een idioot.

Ik vecht in dit geval door tot mijn dood om mijn onschuld te bewijzen.

Heb ik hier zin in? Nee. Vind ik het leuk? Nee. Of het me gaat lukken? Dat weet ik ook niet. Ik heb de schijn tegen en mijn vijand is sluw. Dit wordt oorlog! Eén ding is zeker, ik zal geen zelfmoord plegen GVD! Er is werk aan de winkel!

Hoe ik me nu werkelijk voel? Mijn hart is gebroken, ik hoop dat mijn ex tevreden is met zichzelf. Ik voel me bovenal heel erg alleen.

K.