25 november 2019 – Cripple Fight

Er is een geweldige aflevering van South Park, die wel een beetje lijkt op de situatie waarin ik nu verkeer. De jongens bedenken in deze aflevering een nieuwe sport. Ze gooien gehandicapten in een boksring en laten ze het dan uitvechten. Ze noemen dit ‘Cripple Fight’. Check hiervoor deze link, het is echt grappig!

Cripple Fight - Keith Bakker Blog

Ik ben door het OM gevraagd om deel te nemen aan psychiatrisch onderzoek, als onderdeel van hun strategie. Ze hopen natuurlijk dat zal blijken dat ik één of andere rare aandoening heb, die verklaart waarom ik een relatie met een jongere vrouw aan zou gaan. (Die ook nog eens last had van een eetstoornis)

In 2011 ben ik begonnen aan een behandeling bij ‘de Waag’, door forensisch psychologen en psychiaters. Ik heb deelgenomen aan allerlei onderzoeken, om te kijken of er sprake zou zijn van stoornissen. Ze hebben van alles getest. Hieruit bleek dat er sprake was van complexe PTSS, depressie en ADHD. En ik maak vaak ongelooflijk domme keuzes. Ik heb dan ook medicijnen tegen depressie en ik heb de afgelopen jaren behandelingen gehad voor mijn PTSS. In 2015 was ik uitbehandeld bij de Waag.

Laten we kijken naar de ‘cripples’ die met mij in de ring staan.

Mijn ex liep al jaren rond met een eetstoornis en kampte ook met depressie toen ik haar ontmoette. Twee jaar later was ik ook een idioot door een relatie met haar aan te gaan. Eén ding is duidelijk, we waren beiden gek.

De moeder van mijn ex (MJ), welke nu ook betrokken is bij de zaak, had en heeft ook veel psychische klachten.

Haar ex-man AJ, zegt zelfs in zijn proces verbaal dat zij last heeft van angststoornissen. Hij zegt over haar dat zij vanwege haar stoornissen niet zoveel zaken regelde en dat meestal aan hem overliet. Hij hielp haar waar mogelijk en probeerde altijd te zorgen dat ze zich goed voelde. De kinderen wisten niets van deze problemen, want dat moest hij geheimhouden van haar.

Wacht even…

Hij zegt dus in dit verhoor dat mama’s psychische klachten jarenlang verborgen zijn gehouden tegenover de rest van het gezin. Hmm…

De moeder van mijn ex had in die tijd ook een vreemde dwangstoornis. Ze dacht dat ze kanker had en checkte haar borsten tussen de dertig en vijftig keer per dag. Ook vroeg zij haar man, de vader van mijn ex, de hele tijd of ook hij haar borsten wilde controleren. Bovendien heeft zij in het verleden haar dominee beschuldigd van verkrachting. Hierover vertel ik ook in mijn verklaring, welke is te vinden op Keitbakkerofficial.com en daarnaast wordt hier ook over gesproken in een artikel van Misdaadjournalist.nl. Het leven van die dominee is hierdoor volledig geruïneerd. Nog een ‘cripple’ in de boksring!

De volgende in de ring is AJ, de vader van mijn ex. Zoals je al hebt kunnen lezen is ook hij betrokken in deze zaak.

Hij was een fanatieke christen, die geloofde dat de duivel achter al het kwaad zat. Ze hadden bijvoorbeeld gebedsavonden thuis, waarin duiveluitdrijvingen werden uitgevoerd. Soms, wanneer hij terugkwam van werk, liep hij naar de kamer van zijn dochter die daar lag te sterven aan haar eetstoornis. Hij deed niets anders om haar te helpen dan een soort van amateur-duiveluitdrijving op zo’n moment. Hij zit nu zwaar aan de xtc, kweekt wiet en gaat naar techno feesten. Ook al helemaal gek!

Toen ik het gezin ontmoette, had de broer van mijn ex een vriendin die zich voordeed als een verlamd persoon die niet meer kon lopen.

Ze moesten haar de trap op dragen en ze kon acteren alsof ze één of andere filmster uit Hollywood was. Haar verlamming is op wonderbaarlijke wijze verdwenen, nadat er op een avond voor haar gebeden werd. Ook helemaal gestoord!

Als ik terugdenk aan die tijd, moet ik denken aan de Cripple Fight aflevering van South Park.

Er waren in die tijd vijf mensen betrokken in een totaal gestoorde situatie welke wij vriendschap noemden. Tot op de dag van vandaag zijn het al deze mensen, inclusief mijzelf, die in conflict zijn over wat waarheid is en wat niet. Dit wordt publiekelijk uitgevochten.

Het lijkt allemaal wel erg veel op die ‘cripple fight’ aflevering van South Park, maar helaas is dit geen cartoon. Ik zit onschuldig in de gevangenis op aanvraag van deze mensen.

Zou het misschien een idee zijn dat ook zij worden opgeroepen voor een psychisch onderzoek? Ik denk het niet…

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *