24 november 2019 – De keiharde leugens

In het uitgebreide verhaal over de familie J, beschrijf ik het startschot van de seksuele relatie met mijn toen achttienjarige (ex)vriendin.

De keiharde leugens- Keith Bakker Blog

Het gaat over een trio met mijn ex (DJ) en haar moeder (MJ), waar ik veel spijt van heb. Ik heb dit tot in detail beschreven en alles wat daar staat, is de waarheid.

Eén van de belangrijkste spelers in deze zaak, is de moeder van mijn ex. Dit is dezelfde vrouw die in een trio is beland met mij (een toen zesenvijftig jaar oude man) en haar eigen dochter van achttien. Het kon niet zieker zijn.

Lees alsjeblieft eerst het verhaal over die avond, je zult versteld staan! Het is te vinden op Keithbakkerofficial.com en staat beschreven in hoofdstuk 11 . Dit is jammer genoeg veel te veel tekst om in dit blog te kunnen verwerken.

Zo daar heb je het, ik ben er niet trots op.

Voor deze avond had ik haar dochter, later mijn vriendin waar ik mee samenwoonde, niet gezien als ‘vrouw’. ze was mijn maatje en de oppas van mijn kinderen, meer niet. Er was tot dat moment totaal geen seksuele energie tussen ons. Tot het moment van het trio. Pas toen was het hek van de dam.

Om zoiets te beweren zonder bewijs was link voor mij. Ik was hier bij, het is gebeurd en ik wil transparant zijn, net zoals die lieve mensen van het Openbaar Ministerie 😉.

Toen ik het proces-verbaal van MJ las, de moeder van mijn ex, zag ik maar weer eens hoe hard deze vrouw aan het liegen is.

In het proces-verbaal wordt het volgende gezegd:

De politie vraagt aan de moeder van mijn ex, in hoeverre er sprake is geweest van seksueel contact tussen haar en mij. Zij ontkent glashard dat er ook maar iets gebeurd is tussen ons. Hierop geeft de politie aan dat ze van mijn ex hebben vernomen dat wij wel degelijk met zijn drieën in bed hebben gelegen. Uiteindelijk is mijn ex het bed uit gegaan omdat haar moeder met mij aan het flikflooien was. Zelfs de vader van mijn ex zou volgens de politie, gezegd hebben op de hoogte te zijn geweest dat wij het bed hebben gedeeld. Over de intieme details wordt in dit verhoor nog niet gesproken. Zelfs nadat de politie aangaf hiervan op de hoogte te zijn, vertelt ze alsnog, dat er geen sprake is geweest van aanrakingen of flikflooien.

Dit stuk van haar proces-verbaal is belangrijk.

Wat ze hier vertelt is een grote leugen. Als het waar is wat ze zegt, dan zouden alle seksuele handelingen tussen mij, inclusief de aanranding waar ik aangifte over doe (klik hier voor de aangifte), onwaar moeten zijn. Hoe betrouwbaar is zij?

Gelukkig is de haat tussen haar en haar ex (de vader van mijn ex-vriendin) zo groot, dat hij het hier twee keer over heeft gehad tijdens politieverhoren over zijn aangiftes. Hij geeft hierin duidelijk aan dat het trio een feit is en dat zijn dochter hier getuige van was.

Hier volgt een stuk uit een getuigenis van de vader (AJ):

Hij vertelt hierin dat hij wel degelijk van zijn dochter (mijn ex) heeft vernomen dat wij met z’n drieën het bed hebben gedeeld. Ik zou mijn ex en haar moeder hebben gezegd dat het de droom van zowat elke man is, om met een moeder en dochter het bed te delen. Ook hij zegt dat mijn ex uiteindelijk het bed heeft verlaten en dat ik met haar moeder ben achtergebleven. (Hij ontkracht hiermee dus het verhaal van MJ, zoals ze hierboven beschrijft).

Vervolgens vraagt de politie of hij nog aanvullingen heeft.

Hij vertelt onder andere dat hij het bovenstaande van zijn eigen dochter heeft gehoord. Hij zou het hele gebeuren zelfs hebben besproken met haar moeder. Hiermee bevestigd ook hij dat er wel degelijk een trio-situatie is geweest tussen mij, DJ en MJ.
Er is dus wel degelijk iets voorgevallen en dit is zelfs uitvoerig besproken. MJ liegt hier dus over, terwijl de politie haar hierover nadrukkelijk heeft ondervraagd. Ze wast haar handen in onschuld terwijl zij haar dochter het bed in heeft geleid met haar en mij. Ik neem volle verantwoordelijkheid voor mijn rol hierin.

Ja het is gebeurd, ja het was een slechte keuze en ja, ik heb er spijt van.

Ik vecht nu voor mijn leven omdat ik nu door deze mensen word beschuldigd. Ik heb nooit beweerd dat ik een engel ben en ik heb grove fouten gemaakt. Ook heb ik lessen geleerd, ik ben wie ik ben.

De politie, het OM, mijn ex en haar familie zijn mijn vijanden. Wel moet ik toegeven dat ik begrijp waarom haar vader zo boos is op mij. Ik heb tenslotte in bed gelegen met zijn vrouw en met zijn dochter. Ik zou hier ook wel iemand om willen vermoorden. Zijn vrouw echter, heeft volop meegedaan en nu liegt ze hier over.

Het zijn de woorden van deze vrouw die beweert dat ik hulpverlener was in de relatie met haar en haar gezin. Het is deze vrouw die liegt tegen de politie en het is deze vrouw die mij heeft aangerand terwijl ik sliep.

Er zijn mensen die zullen beweren dat alleen al het feit dat zij, samen met mij en haar achttienjarige dochter in één bed heeft gelegen, seksueel misbruik zal zijn. Maar het misbruik zou van haar kant zijn. Welke moeder brengt haar dochter nou in zo’n positie? Bovendien liegt ze hier ook nog eens over. Is dit dan een betrouwbare vrouw?

Ik denk dat het nu tijd is dat ze van plek ruilt met mij. The whole story stinks and it will only get worse.

Nog één keer voor de duidelijkheid: Ik heb geen seks gehad met mijn ex voordat ze achttien was. Het gebeurde pas na deze trio. Ook was ik geen hulpverlener en het is mij wel duidelijk dat ik word beschuldigd door leugenaars.

With God as my witness.

K.