20 december 2019 – Check this out

Kortgeleden heb ik in mijn blog chats gepost tussen mij en mijn ex, die goed weergeven hoe de relatie tussen haar en mij werkelijk was.

Check this out - Keith Bakker Official Blog

Wat nu belangrijk is aan dit alles, is de datum waarop deze gesprekken plaatsvonden, namelijk 1 augustus 2018. In deze chats is duidelijk te zien dat mijn ex en ik hartstikke verliefd waren (tenminste, dat dacht ik, stomme idioot die ik ben). Mijn ex heeft op diezelfde dag contact gehad met haar vader, zo blijkt uit een verhoor van hem.

Op diezelfde dag, 1 augustus 2018, vertelt mijn ex haar vader (AJ) een heel ander verhaal. De volgende tekst komt uit het politiedossier. Haar vader vertelt heel duidelijk over de communicatie tussen hem en zijn dochter. Die bewuste communicatie vond plaats op dezelfde dag als de chats tussen mij en mijn ex, zoals te zien in mijn vorige blog.

Het onderstaande fragment komt uit het politiedossier. Het gaat om een verhoor van AJ, op 2 oktober 2018.  

AJ: Op 1 augustus 2018 heeft DJ mij gevraagd om bij haar langs te komen om te praten. Ze vertelde mij toen dat ze al vanaf het begin door Keith is bewerkt en in een relatie met hem is beland. Ze vertelde mij dat in de week ervoor een vriend bij haar op bezoek kwam, dat het laat werd en hij bij haar is blijven slapen. Die vriend is Achmed, ze waren gewoon vrienden. Keith wilde de leegstaande winkel onder haar appartement gaan huren voor een afkick business. (Dit klopt trouwens niet. Het was helemaal geen afkick business. Ik wilde een poetsbedrijf starten voor ex-gedetineerden. Dit is ook bevestigd in een getuigenis van iemand anders).

Achmed is een jongen die hij (Keith) heeft behandeld om af te kicken en DJ is via Keith met hem in contact gekomen en waren vrienden geworden.

Keith vermoedde op de één of andere manier dat Achmed was blijven slapen en appte DJ continu dat hij er aankwam. DJ vertelde hem dat ze Achmed naar de trein moest brengen. Keith dacht dat ze stiekem dingen deden en wilde ze betrappen. Toen DJ Achmed op de fiets naar de trein bracht, appte en belde hij steeds en hij was woedend. Ze moest naar de leegstaande winkel komen. Hij was zo woedend dat hij haar wilde slaan en DJ ontweek hem. (NIET WAAR). Toen pakte hij haar mobiel en gooide die kapot op de grond. DJ vluchtte naar haar appartement en schreeuwde naar haar dat ze een hoer was. DJ was zo bang dat ze Clara had gebeld en die is toen gekomen. Ze heeft haar toen alles verteld. Clara heeft haar gezegd dat ze haar moeder moest bellen.

Mijn ex (MJ) is er naartoe gegaan en ze heeft mij dit pas op 1 augustus aan mij verteld omdat ze bang was dat ik Keith meteen aan zou pakken. Ik heb uit respect voor DJ niets gedaan ik heb daarna gesprekken met DJ gehad, waarin ze veel heeft verteld. Ik heb gezegd dat ze echt aangifte moest doen, ook over het eerder beschreven verhaal over mijn ex met Keith (Het Trioverhaal te lezen in hoofdstuk 11 van mijn verklaring).

Het kan niet duidelijker zijn dat mijn ex, de vrouw die mij valselijk heeft beschuldigd, niet alleen liegt maar ook haar vader en mij tegen elkaar uitspeelt op 1 augustus 2018. Duidelijk is dat ze op dezelfde dag liegt tegen zowel haar vader als tegen mij.

Deze vrouw is door en door sneaky en ik zit nu vast omdat zij mij valselijk beschuldigd, dit kan toch niet? Het OM moet dit toch ook hebben gezien? Maarja, we hebben ondertussen wel gezien dat het OM alle bewijzen negeert of wegmoffelt, hopelijk is de rechter straks wel onbevooroordeeld.

Ik heb het in mijn voorgaande blog ook gehad over de dag dat ik mijn ex heb betrapt met de jongen waarmee ze maandenlang een geheime seksuele relatie had. In het bovenstaande fragment heeft AJ het hier ook over. Ook is het in de bovenstaande tekst duidelijk wie haar heeft overgehaald om aangifte te doen.

Kijk, ik lees dit ook allemaal terug en besef me heel goed dat ook ik heel veel fouten heb gemaakt.

Dit door bijvoorbeeld vanaf het begin überhaupt contact te hebben met dit gestoorde gezin. Ik heb ongelooflijk veel slechte keuzes gemaakt, maar mijn allergrootste fout is nog wel dat ik een relatie aangegaan ben met deze jonge vrouw. Ik heb niets illegaals gedaan, ik heb geen seks met haar gehad voor haar achttiende terwijl zij beweert van wel. Voor mij is dit wel de allergrootste kutstreek die je iemand kunt flikken. Ze liegt en liegt en blijft maar liegen.

Karma is a b*tch girl.

K.