15 oktober 2019 – Voorarrest

Vandaag, 15 oktober 2019 is besloten, door de machten groter dan ik, dat mijn voorarrest met negentig dagen wordt verlengd zodat justitie een sterkere zaak tegen mij in elkaar kan zetten.

Keith Bakker Blog - 15 oktober 2019 - Voorarrest

Ook mijn advocaten hebben tijd nodig om getuigen te verhoren, wat in de komende periode ook zal gaan gebeuren.

Mijn advocaten van Cleerdin & Hamer hebben meer vertrouwen in het Nederlandse rechtssysteem dan ik en dit waardeer ik enorm. Persoonlijk heb ik er geen enkel vertrouwen meer in. Ik zal ook tijdens mijn voorarrest doen wat ik kan om mijn kant van het verhaal te vertellen en mij te verdedigen tegen de leugens die geuit zijn tegen mij.

Het is mijn mening dat ik nu vastzit puur en alleen om het feit dat ik eerder ben veroordeeld, en niet om de inhoudelijke kracht van de zaak op zich.

Ik zie dat ik geen schijn van kans maak en ik denk nu al, dat het bij voorbaat een verloren zaak zal zijn. Het is al een verloren zaak. Mijn tegenstanders hebben al gewonnen, enkel door mij te beschuldigen.

Mijn leven zoals het was, is afgelopen, but it was one hell of a ride!

Ik heb al veel overwonnen in mijn leven; Heroïne, cocaïne, alcohol, trauma, misbruik en meer. Ik ben een ontzettend sterke man, maar de machten die nu tegen mij zijn, zijn simpelweg te sterk. Naar mijn mening is er niets gevaarlijker dan een vrouw met wrok, doodeng en levensgevaarlijk.

Laat mij een voorspelling doen: In de komende maanden zullen er veel mensen verhoord worden en zal er niets nieuws naar boven komen. Uiteindelijk zal ik naar dezelfde rechtbank gaan waar ik al eens eerder ben veroordeeld en tenzij God zal ingrijpen, zal ik weer veroordeeld worden. Dit is iets waar ik me al bij neer heb gelegd.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen slachtoffer.

Ik wist precies wat ik deed toen ik een relatie aanging met de oppas van mijn kinderen. Speelden mijn verslaving, depressie, PTSS en trauma’s mee bij het maken van die keuzes? Absoluut, maar ik neem de volledige verantwoordelijkheid over mijn gemaakte keuzes.
It is what it is.

Het OM wil mij afschilderen als een man die achter onschuldige, kwetsbare vrouwen aan gaat en de media zullen hiervan smullen. Ze maken het zelfs nog verwerpelijker door mij in een niet-bestaande hulpverlenerssituatie te duwen met betrekking tot de relatie met mijn ex.

In deze zaak is er geen grijs gebied, ze was boven de achttien en van een hulpverlenerssituatie was totaal geen sprake, omdat ik geen hulpverlener ben of was.

Ik ben een gewone man van vlees en bloed, ik zocht liefde bij de verkeerde vrouw. Toen ik haar ontmoette leed ik zwaar onder mijn PTSS en ik zag de hele wereld als een bedreiging. Ze werd de oppas van mijn kinderen en twee jaar later werden we verliefd op elkaar na een trio met haar en haar moeder.

Dit verhaal gaat over twee mensen.

Het gaat om mij en mijn ex, zoals miljoenen keren gebeurd is sinds Adam en Eva. We hebben beiden spijt van onze keuze om een jaar lang in het geheim een relatie te hebben met elkaar. Maar de vrouw heeft de macht. Waar ik dacht echte liefde te voelen bleek dit anders. Ik word beschuldigd door een vrouw en als man zijnde, ga ik achter de tralies.

Nogmaals, ik heb niets illegaals gedaan in mijn relatie met mijn ex (D.J). Ik heb heel veel domme keuzes gemaakt. Zij ook, dat is zeker, maar het waren onze keuzes.

Het OM heeft het nu over geestelijk overwicht, what the f*ck is that?

Zal ik veroordeeld worden omdat het mijn natuur is om mensen te helpen? Zal ik veroordeeld worden omdat ik een sterke persoonlijkheid heb? Ik ben bang van wel, maar God is er ook dus we zullen het zien.

Ik zal blijven bloggen, want ik heb nog altijd het recht op vrije meningsuiting.

Dit recht zal ik dan ook blijven uitoefenen, al ben ik bang dat mijn blogs enkel een relaas zullen zijn van een (vooraf) verloren zaak.

Mettertijd zal Keith Bakker vergeten worden en zal er niets geleerd worden over waar het hier werkelijk om draait. Het gaat niet om seks, het gaat om macht. Veel te veel mannen en vrouwen gebruiken seks als machtsmiddel.

Voor mijn ex en haar familie was er maar één manier om totale macht over mij te krijgen. Dit was door mij te beschuldigen met seks als machtsmiddel.
Ik blijf bij mijn standpunt, ik ben onschuldig.

But who the f*ck really cares? Nobody!