13 oktober 2019 – Rechtbank

Rechtbank

Maandag 14 oktober word ik verwacht bij de rechtbank in Amsterdam. Ik zal daar moeten smeken om vrij te komen uit de cel waarin ik sinds 1 oktober zit.

Rechtbank - Keith Bakker Blog

Het is belachelijk dat ik opgesloten zit omdat ik weet hoe het ware verhaal in elkaar steekt. Helaas heb ik alle schijn tegen en dat maakt het lastig. Ik heb besloten dat ik niet naar de rechtbank zal gaan om mijn eer te verdedigen of omdat er een kans is dat ik vrijgelaten zal worden. Nee, dit is al besloten door de machten groter dan mijzelf.

Een week geleden kreeg ik het dossier te zien van de aanklacht(en) tegen mij.

Toen ik dit las, werd mij duidelijk dat mijn ex-vriendin en haar familie veel leugens hebben verteld, met als doel om mij te vernietigen. Als wat mijn ex heeft verteld allemaal waar is, dan hoor ik wel degelijk in de cel te zitten.

Mijn ex-vriendin en haar familie hebben mij afgeschilderd als een man die haar in bed heeft gekregen, door een soort machtsverhouding te creëren tussen haar en mij.

Mijn ex-vriendin weet exact hoe ze dit moet doen, omdat ze alles weet over mijn eerdere veroordelingen van seksueel misbruik in een therapeutische relatie. Ik heb haar toen ter tijd alles verteld wat ze nodig heeft om dit nu tegen mij te gaan gebruiken. En nu wast zij haar handen in onschuld. Het is schandalig!

Deze zaak echter, gaat niet om seks.

Ik heb al toegegeven dat ik een wederzijdse seksuele relatie had met haar, dat is geen geheim. We hebben beiden een jaar lang iedereen voorgelogen over dat er niets was tussen ons en ze genoot ervan dat we er mee weg kwamen. Toen het allemaal naar buiten kwam probeerde ze zichzelf te redden om gezichtsverlies tegen te gaan en begon toen het slachtoffer te spelen. Om dit te bereiken hoefde ze maar één ding te doen: Liegen!

De realiteit is echter, dat zij boven de achttien was en dat ik op geen enkele wijze een hulpverleningsrelatie met haar had. Om mij achter de tralies te krijgen moet ze beweren dat dit wel zo was.

Deze zaak gaat niet om seks. Deze zaak gaat over een machtsrelatie die men wilt creëren tussen mij en deze dame.

Wanneer ze dit voor elkaar krijgen, hang ik.

In het #metoo tijdperk gaan veel van dit soort beschuldigingen om macht.

Macht is in feite de basis van het grootste deel van dit soort beschuldigingen. Dezer dagen komen veel mensen (meestal vrouwen) uit de kast, om de wereld te vertellen over de vreselijke dingen die ze hebben meegemaakt toen de Grote Boze Wolf kwam met zijn valse voorwendselen.

Je ziet bijna nooit dat een man naar voren stapt om te vertellen dat een vrouw dit heeft gedaan. De samenleving gaat er (helaas) nog steeds vanuit dat de vrouw het zwakkere geslacht is. Deze stelling is absoluut niet waar!

De vrouw heeft de ware macht in deze wereld, dat is gewoon zo. Wanneer een bloedmooie jonge vrouw een man benaderd en hem vraagt om seks (zoals dit bij mij gebeurd is), zullen er maar weinig mannen sterk genoeg zijn om hier niet op in te gaan. Dit zijn mannen zoals ik, waarbij instinct en biologie het overneemt van het verstand.

Veel van ons mannen, riskeren alles voor dat ene moment van genot na het proeven van de verboden vrucht.

Dit is natuurlijk totale waanzin! Het feit dat ik een jaar lang een geheime relatie had met de oppas van mijn kinderen is ook totale waanzin! Ik geef het toe, het was gestoord. Maar ik neem wel de volledige verantwoordelijkheid op me dat ik hiervoor gekozen heb.

Ik kan mijn beslissingen helaas niet terugdraaien, shit happens.

Moreel gezien mag je er je mening over hebben maar seks met een vrouw boven de achttien is geen misdaad. Ik zit hiervoor wel in de gevangenis.

Het zal dan wel iets anders moeten zijn dan seks, het gaat om macht. Wanneer er een machtsrelatie gecreëerd wordt, veranderd een wederzijdse relatie in een misdaad. Mijn ex heeft gelogen over het feit dat er seks was tussen ons vóór haar achttiende. Dit is niet gebeurd, er is ook geen grijs gebied op dat vlak. Helemaal niets, nada, no way!

Maar in mijn geval is er meer, veel meer

Ik word ook afgerekend op mijn verleden, ik word weer veroordeeld voor aantijgingen waarvoor ik in 2012 al bestraft ben.

Nu we het toch over het verleden hebben, in dit aansluitende blog ga ik hier verder op in.

K.