13 juli 2020 – Belangrijke mededeling

Door de zeer onaangename en volkomen verassende zet van de Officier van Justitie op 20 mei jongstleden, moest ik goed nadenken over wat mijn respons zou zijn.

Keith Bakker Blog - Belangrijke mededeling

De herziening over mijn PBC plaatsing is door de rechtbank afgewezen. Nu moet ik gaan strijden voor mijn leven.

Het is overduidelijk wat de OvJ aan het doen is. Omdat er geen enkel bewijs is dat er ooit een misdrijf heeft plaatsgevonden, heeft ze maar het allerheftigste wapen ingezet dat zij kan inzetten in haar persoonlijke heksenjacht op mij. Ik heb het hier over het wapen van de psychiatrie.

Na intens overleg met mijn zeer bekwame advocaat, heb ik besloten om een expert in te zetten die zich specialiseert in de psychiatrie binnen justitie en in het, naar mijn mening, middeleeuwse TBS systeem, welke de OvJ nu gebruikt in haar persoonlijke PR-campagne tegen mij.

De afgelopen weken is er achter de schermen veel gebeurd en ik kan het volgende mededelen:

In goed overleg met mijn advocaat Patrick van der Meij, stap ik over van het advocatenkantoor Cleerdin – Hamer, naar Job Knoester van het advocatenkantoor KVAK (Knoester, Van der Hut, Alberts en Korteling).

Patrick van der Meij heeft mij zeer goed verdedigd in een strijd die blijkbaar al beslist is. Ik ben Patrick en zijn kantoorgenoten Sophie Hof en Michael Ruperti dan ook zeer dankbaar voor hun inzet in mijn zaak. Ook ben ik dankbaar voor het feit dat deze mensen meer hart hebben voor de rechten en belangen van hun cliënten, dan voor hun eigen ego en belangen.

Op naar de volgende ronde! Ik ben en blijf onschuldig van welk strafbaar feit dan ook.

Keith Bakker